Etusivu       Paloasema       Tapahtumia       Kalusto       Yhteystiedot       Linkit       Nuoriso      


TOIMINTAKERTOMUS 2004


Nuoriso-osastossa on vuonna 2004 ollut 16 nuorta, niistä poikia 12 ja tyttöjä 4.

Nuoriso-osasto on kokoontunut 27 kertaa, joista 2 kertaa on ollut kilpailuja. Näissä kilpailuissa nuoret ovat sijoittuneet toiseksi ja kolmanneksi. Nuoriso-osasto osallistui myös MNB:n yhteisharjoitukseen, paikkana Luoman VPK. Nuoret ovat vuoden aikana harjoitelleet m.m ensiapua, selvityksiä sekä sammutusparien toiminta selvityksissä.

Nuoriso-osasto osallistui FSB:n leiriin 12.6 – 18.6 2004 paikkana Eckerö, Ahvenanmaa. Leirillä oli mukana 8 nuorta jotka kaikki osallistuivat kursseihin: -Peruskurssi 1:  4 nuorta, -Peruskurssi 3:  2 nuorta ja Kouluttajakurssille 2 nuorta. Leirillä nuoret osallistuivat sankoruisku/letkuviestiin ja joukkue alle 13v sijoittui seitsemänneksi ja joukkue alle 16v sijoittui kuudenneksitoista. Nuoret osallistuivat myös tietokilpailuun sijoittuen kolmanneksitoista. Näissä kilpailuissa kisattiin FSB:n piirimestaruuksista.

Muutama nuori oli myös mukana MNB JR joukkueessa joka osallistui leiriolympialaisiin, sijoitus oli kymmenes, myös kaikki Kylmälän VPK:n kouluttajat osallistuivat MNB:n joukkueeseen joka otti leiriolympialaisissa  ylivoimaisen voiton.

Nuoriso-osastolla oli kauden päättäjäiset ja palkintojenjako 18.12 2004  ja kuten nuoret olivat itse halunneet, katsoivat he videota ja söivät karkkia. Nuoriso-osaston kiertopalkinnon sai vuonna 2004 John Wirtanen.

Kaikki 16 vuotta (5kpl) täyttäneet nuoret osallistuivat vuonna 2004 Sammutustyö 1 ja 2 kurssille, kaikki läpäisivät kurssin ja ovat näin ollen Nuorempia Sammutusmiehiä ja osallistuvat myös hälytysosaston harjoituksiin.

Kaksi nuorta suorittivat FSB:n leirillä kouluttajakurssin ja jatkossa Rikhard Böckerman toimii nuoriso-osaston kouluttajana ja Anton Sederholm apukouluttajana.